Om Insurino

Vi hjälper företag hjälpa sina kunder med aktuell kunddata, kort och gott.

Insurino är en pionjär inom onlineverktyg som förenklar kundservice och försäljning i branscher som annars ofta upplevs som svåra av konsumenter. Vi tror på att göra viktig information tillgänglig på ett lätt och effektivt sätt, utan att krångla till det med centraliserade register eller onödiga administrativa bördor för såväl företag som konsumenter.
På så vis skapar vi moderna processer med pålitlig data för företag som önskar lyfta sin kundservice.

Vår bakgrund

Vårt team har en gedigen bakgrund inom riskbedömning och IT-integrationer. Insurinos grundare har även många lyckade konsultuppdrag bakom sig på ledande banker och försäkringsbolag både i Sverige och Europa. Vi har dessutom genomfört många automationsprojekt som syftar till att befria interna resurser från tråkig och tidskrävande dataformatering och -validering. Idag använder vi vår samlade kompetens för att erbjuda företag unika och banbrytande datalösningar.

Vår vision

Vi älskar att snöa in oss på tekniska och fackliga beskrivningar, men i själva verket handlar vår vision om något enkelt. Vi vill sätta konsumenten i centrum av onboarding-processen. Med våra tjänster får konsumenter nämligen ökad kontroll och insikt i sina egna uppgifter. Detta för att en ökad transparens leder till ökad förståelse och ökat förtroende från konsumentens sida. Därför ger vi konsumenten tillgång till aktuell och verifierad information från pålitliga källor precis när de behöver det. Denna transparens, i sin tur, bidrar till långvariga kundrelationer.

Vi sätter dataskydd i fokus

Vi tar dataskydd på allvar. Konsumenternas information hanteras strikt enligt gällande integritetspolicy och följer högsta säkerhetspraxis. Hos Insurino har konsumenten makten att bestämma om de vill dela sin information eller inte efter en noggrann översyn. Vi är starka förespråkare för GDPR och använder svenska underleverantörer för vår infrastruktur.

Våra dataservrar finns i Sverige. All behandling av personuppgifter sker med högsta säkerhet. Vi strävar alltid efter att minimera behandlingstiden för att säkerställa att konsumenternas uppgifter hanteras tryggt.

Vi finns här för att hjälpa

Vi är alltid öppna för samtal och för samarbeten. Hör gärna av dig till oss för att diskutera existerande användarfall och bästa praxis i din bransch. Vi är redo att hjälpa dig på din resa mot bättre kundservice och ökad effektivitet med försäljning.

waldemar@insurino.se