Insurino Försäkringsöversikt: skapa klarhet i försäkringsbyten

Tydlig översikt för trygga och smidiga försäkringsbyten

Varje försäkringsbrev har många detaljer att hålla koll på.
Enkel och tydlig översikt är avgörande för konsumentens köpupplevelse och för rådgivarens framgångar. Insurino Försäkringsöversikt är nyckeln till att övergången blir smidig varje gång.

Ge dina kunder tydlighet

Att omförhandla försäkringar kan vara förvirrande för kunderna, och förändringen som de medför kan ge känslor av osäkerhet och tvivel. Insurino Försäkringsöversikt tar bort sådana aspekter genom att ge er båda tydlighet.

Försäkringsöversikten ger en komplett helhetssyn på alla befintliga försäkringar. Det blir som att ha en karta som visar exakt var ni är och vart ni är på väg.

Håll koll på datum, villkor och försäkrade objekt

Förfallodatum och försäkrade objekt är exempel på detaljer som kan vara svåra att hantera. Insurino Försäkringsöversikt hjälper dig att hålla allt i ordning för din kund.

Låt inte din kund stå en enda dag utan försäkring  eller betala för dubbla försäkringar.

Fokus på värdeskapande rådgivning

Varje samtal med dina kunder innebär möjligheter till att skapa värde. Du kan exempelvis erbjuda skräddarsydda lösningar baserat på kundens faktiska behov. Genom att ha alla uppgifter samlade kan du enkelt hjälpa dem att göra välgrundade beslut som ger dem lugn och trygghet.

Insurino Försäkringsöversikt kan bli din främsta resurs för att göra försäkringsbyten enklare och tryggare för dina kunder. Vi hjälper er att skapa klarhet och förtroende redan vid första mötet.

Testa försäkringsöversikt